Behandelingen

Gelpolish gellak:

Gelpolish is een versteviging van de natuurlijke nagel door een zeer dunne, flexibele nagellak in gelvorm, gezet in een aantal laagjes. Een behandeling met gelpolish geeft een mooie en perfecte versteviging, in kleur of naturel, die ongeveer 3-4 weken blijft zitten zonder inscheuren, afbladderen of splijten. Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen c.q. mogen vanwege het werk en/of voor nagelbijters. (met gelpolish kan GEEN verlenging gebouwd worden) Gelpolish is ook uitermate geschikt voor teennagels, een krasvaste duurzame oplossing waarbij nabehandelen pas na 8 weken nodig is.
NB. De natuurlijke nagel wordt NIET opgeruwd voor aanvang van de behandeling!

IBX behandeling:

Heeft u last van splijtende, dunne of zwakke nagels die snel afbreken? Dan is een IBX behandeling de oplossing. IBX is een nieuw en revolutionair systeem dat beschadigde nagels helpt herstellen en sterker maakt van binnen uit. IBX dringt namelijk door de nagelplaat heen. Het resultaat is een stevige, flexibele en natuurlijke nagel.
Uitermate geschikt voor mensen die een chemo-behandeling ondergaan of hebben ondergaan. IBX is kleurloos en onzichtbaar dus ook erg geschikt voor mannen! Vrouwen die geen kunstnagels mogen dragen vanwege hun beroep kunnen nu ook mooie, lange en natuurlijke nagels hebben. De eerste drie weken vindt er wekelijks een behandeling plaats, hierna wordt, als de nagel voldoende hersteld is, de behandelingsfrequentie langzaam afgebouwd.
Voor meer informatie of 1 gratis proefnagel, BEL SNEL!

Manicure behandelingen:

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en nagels is dan een manicure. Uw handen en nagels worden verzorgd waardoor ook het huidverouderingsproces wordt tegen gegaan. Voor één ieder die zijn of haar handen wil verzorgen, droge handen of reumatische aandoeningen heeft, is een pakking aan te raden.

Klik hier om te kijken welke behandelingen er mogelijk zijn!